Élelmiszeripari tartálytisztítás

Tartálytisztítás a nap 24 órájában

Csarnokunkban három vonalon fogadjuk megbízóinkat. Kizárólag élelmiszeripari termékeket szállító tartályok belső mosását végezzük a régióban elérhető legmagasabb technológiai színvonalon.

Soronként négy mosó és egy steril levegőt szállító szárítófej található. A tartálykocsik és tartálykonténerek belső tisztítását és sterilizálását nagynyomású, minimum 75°C-os vízsugárral és akár 10 baros gőz bevezetésével végezzük. 

A magas minőségű szolgáltatás biztosítása és a folyamatos kontroll fenntartása érdekében mérjük az elfolyó víz hőmérsékletét, vezetőképességét és igény szerint ATP-jét.

A kiépített konfiguráció alkalmas arra, hogy vevői igény esetén a tartálybelső tisztítása akár hozzáadott tisztítószer felhasználása nélkül történjen. A legtöbb előáru esetén a percenként 186 liter ellenőrzött, ivóvíz minőségű víz nagy nyomással történő bevitele garantálja a megfelelő tisztaság elérését.

A tartozékok, fittingek, tömlők tisztítása egy speciálisan erre a célra kialakított helyen zajlik.

Nyitvatartásunk:

Hétfőtől péntekig: 0-24
Szombaton: 0-14
Vasárnap: 06-24

Piszkos a kamionom, mehetek a Szelence Kamionmosóba lemosatni?

Sajnos nem. A mosónk csak ÉLELMISZERIPARI TARTÁLYOK belső tisztításával foglalkozik. Járművek külső mosását a szigorú élelmiszerbiztonsági követelmények miatt nem végezhetjük.

Ha élelmiszeripari tartályt tudnak mosni, akkor vegyipari tartálykocsi tisztítását is vállalják?

A Szelence Kamionmosó szigorúan CSAK ÉLELMISZER szállítására használt tartályok tisztítását végezheti, semmilyen más anyag tárolására szolgáló tartály tisztítását nem vállaljuk.

Nem tudom, hogy mi volt korábban a tartálykocsimban. Ki tudják mosni?

Az előáru megadása fontos tényező a megfelelő tartálytisztítási program kiválasztásában, ezért annak ismerete elengedhetetlen a mosás elvégzéséhez. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezzen be nálunk mosásra, ha tisztában van az utoljára szállított anyaggal (és ha az előáru élelmiszeripari anyag volt!).

Nagyon speciális, nagy tisztaságú anyagot fogok tölteni. Biztosan tisztára tudják mosni a tartályomat?

A Szelence Ipari Megoldások kamionmosója Európa egyik legmagasabb technológiai színvonalú mosója. Számos mosási programunk közül egészen biztosan van olyan, ami garantálja az elvárt minőséget. (Példaként: Európában összesen 2 olyan mosó van, amelyik korlátozás nélkül moshat a Coca-Cola számára, ebből az egyik a miénk.)

Tartálymosás közben jól esne a sofőrnek is kicsit megtisztulni, felfrissülni. Hol van erre lehetőség?

Kamionmosónkban mosdó és zuhanyzó is szolgálja a vezetők kényelmét. Regisztrációkor érdeklődjön operátorinknál.

Hétvégén nyitva vannak?

Hétvégén a jellemzően kisebb forgalom miatt csak korlátozottan vagyunk nyitva. A részleteket ITT találja.

Milyen óvintézkedéseket tettek a koronavírus járvány kapcsán?

Számos higiéniai és kontkatus minimalizáló biztonsági intézkedést vezettünk be, továbbá új termékekkel és szolgáltatásokkal is részt veszünk a járvány elleni küzdelemben. Részleteket ITT talál.