Szolgáltatás menedzsment

Komplex, hosszútávú megoldásokat keresünk,

nem pedig csak ideiglenes- vagy részmegoldásokat. A tapasztalataink azt mutatják, hogy egy együttműködés akkor lehet hosszútávon sikeres, ha összetett szolgáltatásokat kínálunk partnereinknek, nem pedig "csak" a felvázolt problémákat, feladatokat kezeljük. A megbízásokat ezért tágabb kontextusában vizsgáljuk és az a célunk, hogy akár az adott feladaton túl lépve segítsük partnereinket. 

Ezt az attitűdöt képviseljük az ipari szolgáltatási tevékenységeink mindegyike kapcsán, amely kiterjed többek között az ipari tisztítás, karbantartás, munkagépes és teherautós anyagmozgatás, minőségellenőrzési szolgáltatások, létesítménygazdálkodás és üzemeltetés területére.  

Miért jó ez nekünk? Mi a tartós, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokban hiszünk. A stabil partneri kapcsolatok pedig csak úgy épülhetnek, ha a felek képesek és akarnak együtt gondolkodni, és a produktív gondolatokat hatékony megvalósítás követi.

Kiváló példa erre egy multinacionális vállalattal való együttműködésünk, ahol a beérkező tüzelőanyag kezelésére kaptunk megbízást.

Csapatunk nem csak a feladatot, hanem az azzal kapcsolatos problémák megoldását is proaktívan magára vállalta, aminek eredményeképpen - egyebek mellett - egy speciális rendszert (szoftvert és a szükséges hardver megoldásokat) dolgoztunk ki a kezelésünkbe adott anyag minőségének ellenőrzésére, dokumentálására és elemzésére. A rendszer segítségével a megbízónk számos korábbi mennyiségi, minőségi és adminisztrációs problémájának vetettünk véget.

Szolgálatásainkat alapvetően az alábbi területeken nyújtjuk:


Mindezeken felül kiterjedt gyakorlatunk van logisztikai szolgáltatások nyújtásában:

  • Raktárkezelés
  • Belső anyagmozgatás
  • Anyagátvétel menedzsment, ki- és berakodás