Minőség

A Szelence Kamionmosóban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden tevékenységünk a lehető legkisebb ökológiai lábnyom hagyásával menjen végbe. Ennek érdekében folyamatosan keressük az energiahatékony és környezetbarát megoldásokat, amelyek közül az alábbiakra vagyunk a legbüszkébbek:

  • Képesek vagyunk a tartályok nagy többségét vegyszer nélkül tökéletesen tisztára mosni.
  • Folyamatban van egy kutatási projektünk, melynek célja egy adaptív tartálytisztítási technológia kidolgozása. Az új technológia reményeink szerint jelentősen csökkenti majd a mosó energia- és vízfelhasználását és szennyvízkibocsátását.
  • A közös helyiségek melegvíz ellátását és fűtését a mosás hulladékhőjének hasznosításával biztosítjuk.
  • Folyamatban van egy tizenöt kilowatt napelemes rendszer kialakítása, amellyel a mosó villamosenergia ellátásának egy részét megújuló forrásból fogjuk biztosítani.

Sikereink

2012
Sikeres Hungrana audit

Március elsején kimostuk az első élelmiszeripari tartályt vadonatúj, világszínvonalú technológiával felszerelt üzemünkben.


Coca Cola és Széchényi terv

A Coca Cola dedikált mosója lettünk „meet requirements with conditions“ besorolásban. Egész Európában 11 élelmiszeripari tartálytisztító állomás rendelkezik ezzel a besorolással.

Sikerrel pályáztunk a Széchenyi terv telephely fejlesztési pályázatára, aminek köszönhetően egy új vonal építésével 50%-kal nőtt a mosási kapacitásunk.

2013

2014
Európa élvonalában

A Coca Cola rendkívüli audit keretében felülvizsgálta szolgáltatásunkat és „meet requirements“ kategóriába kerültünk. Egész Európában a 11 dedikált mosóból összesen 2 tartálytisztító (egy hollandiai és a Szelence Kamionmosó Kft.) rendelkezik ezzel a legmagasabb besorolással. Ez szakmánk csúcsa.


Biomassza-menedzsment

Szalmabála minősítés folyamatára egy új szoftveres és hardveres rendszer került kifejlesztésre.

2015

2017
Szakmai elismerés

A Magyar Tartálytisztítók Szövetsége alelnökévé választotta Rácz László ügyvezetőt.


Kóser és HALAL tanúsítvány

Speciális, erre a célra kidolgozott mosási programjaink megszerezték a Kóser és a HALAL tanúsítványt is.

2018

2019
Adaptív mosási technológia

Vállalkozásunk kutatási projektet indított, amelynek célja egy adaptív, mérésvezérelt tisztítási technológia kifejlesztése.